Amsterdamse Kunst Academie

Multidisciplinaire exposities

Mix Multidisciplinair

Bij de studie aan de MIX-academy staat de eigenheid van de kunstenaar voorop; de zoektocht naar de eigen richting en de daarbij horende beeldtaal.

MIX van talenten

De studenten van de MIX-academy staan voor een mix van culturen en creativiteit. De nieuwe generatie kunstenaars maakt gebruik van verschillende stijlen en meerdere disciplines om zich te uiten.

Met specifieke opdrachten in formats, die bij een discipline passen, gegeven door gerenommeerde kunstenaars, zorgt de academie ervoor dat het echte talent naar boven komt.

MIX-studenten krijgen les in diverse workshops en uiteenlopende disciplines. De docenten besteden aandacht aan autonome kunst, film, fotografie, schilderkunst, tekenkunst, illustratie, animatie, 3-d vormgeving in sculpturen en installaties. Daardoor hebben de studenten de mogelijkheid hun eigen stijl en de daarbij passende disciplines te vinden, te onderzoeken en toe te passen.

Multidisciplinaire exposities

De diversiteit aan disciplines, stijlen en talenten is terug te zien in onze exposities. Veelzijdige exposities van kunstenaars met ieder een eigen unieke stijl en richting.

Comments are closed.